Marian G

Cursul de ,,Igienă Energetică″ mi-a depășit așteptările și m-a ajutat să-mi pun în ordine, să înteleg și să încep să-mi dezvolt toate cunoștiințele acumulate de-a lungul vieții, să realizez că sunt parte a Universului și am început să accept manifestarea divinității în mine, să accept lumina.
Suntem oameni, buni sau răi, toți încrâncenați să ,,luptăm″ în viața asta, să acumulăm…să fim ,,cineva″ și perpetuăm un tipar al nemulțumirilor noastre. Uităm că ,,suntem fii de Dumnezeu″ și ne înverșunăm să căutăm soluții, emițând în univers toate frustrările noastre, când de fapt e atât de simplu… ,,cere și ți se va da″…trăiește în armonie cu universul și respectă Legile Divine.
M-ați învățat că nu e suficient să faci un masaj profesionist dacă nu ceri voie divinității și nu îi ceri har și îndrumare, astfel încât să lucrezi în binele suprem al pacientului, deoarece ,,vindecarea vine de la Dumnezeu″, noi nefiind decât o unealtă prin care se manifestă voința divină.
M-ați învățat și îndrumat să înțeleg aspectele energetice și cum să le folosesc pentru a ajuta oamenii sau pentru a curăța/crește beneficitatea locuințelor sau a bunurilor.
Pentru felul în care mi-ați schimbat viața,
Vă mulțumesc