Carmen Elena C

Participarea mea la terapii și apoi la cursul de energetică a venit în urma multor întrebări pe care mi le-am pus cu privire la cauzele nevăzute și subtile a ceea ce se întâmplă cu/în viața noastră.
Am învățat și practicat aspecte legate de: conectarea la inteligența universală ce guvernează tot ceea ce este; curățarea energetică a mea și a pacienților mei de energiile cu vibrație joasă; dezlegarea de alte persoane cu scopul de a-mi reîntregi sufletul, acestea fiind doar aspectele de bază ale cursului.
Schimbarea survenită în cazul meu s-a manifestat prin modificarea percepției asupra oamenilor și a situațiilor de viață apărute; deprinderea de a mă observa, de a fi cu ,, ochii pe mine”- pe gânduri, cuvinte, acțiuni- ceea ce a dus la creșterea gradului de conștiență; eliberarea de frici ce au stat la baza suferințelor; asumarea și acceptarea a tot ce apare în fața mea; eliberarea de atașamente și judecată.
Ceea ce am învățat, simțit și trăit la acest curs mă va ajuta să fac alegeri asumate, înțelepte și în acord cu binele meu suprem.
Mulțumesc din suflet domnului doctor și tuturor colegilor.
Binecuvântați să fim cu toții!