Testimoniale

Testimoniale

Clientii nostri multumiti

Pentru mine cursul de igiena energetica a fost util prin faptul ca am constientizat mai bine balastul emotional inutil pe care il caram cu mine, desi nu imi era necesar. Cred ca am inceput sa fiu in mai bun contact cu lumea mea interioara si mai vigilenta legat de ce se intampla din punct de vedere energetic in timpul masarii unui pacient. Ma rog mai intens si sunt convinsa ca e chiar important sa aduc un plus de lumina zi de zi in viata mea. Multumesc.

Nicoleta M

Întâlnirea mea cu Școala Cristiana și cu dr. Cristian Mureșan a avut loc într-un moment în care îmi pierdusem busola, sau mai degrabă, renunțasem la ea. Aceasta întâlnire regizata magistral de catre Univers a fost cu adevărat transformatoare, schimbându-mi directia la 360 grade.
Atât sesiunile de terapie cât și cursurile de igiena energetica conduse de dr. Cristian Mureșan au constituit adevărate portaluri către Universul Interior, generând recunoașterea și vindecarea unor răni profunde și în același timp o reconectare cu Sinele.
Iubirea de sine, iertarea propriei persoane și a celorlalți, renunțarea la control, conectarea la Sursa, reprezinta doar câteva din darurile minunate primite în cadrul acestor sesiuni.
Este uimitor cum reușește să-i călăuzească cu multa iubire și răbdare pe toți cei care ii trec pragul, fiindu-le alături oricând i se cere ajutorul.
Multumesc Universului pentru ca sunteți și va doresc sa împliniți tot ce aveți de înfăptuit!

Marilena N

Totul a inceput cu un curs de masaj; apoi am descoperit abordarile energetice, iar terapiile cu dl. Dr. Cristian Muresan mi-au adus vindecare, vindecarea unor aspecte din viata de care nici nu stiam ca exista pana atunci, mi-au deschis calea catre o noua perspectiva, catre mine si catre tot ceea ce este. Multumesc!

Elena D

Dupa cateva sedite de terapie la Centrul de terapii Cristiana, cu Dl Dr. Cristian Muresan, din punct de vedere medical viata mea s-a transformat, in bine.
Va multumesc!
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Anca D

Cursul de ,,Igienă Energetică″ mi-a depășit așteptările și m-a ajutat să-mi pun în ordine, să înteleg și să încep să-mi dezvolt toate cunoștiințele acumulate de-a lungul vieții, să realizez că sunt parte a Universului și am început să accept manifestarea divinității în mine, să accept lumina.
Suntem oameni, buni sau răi, toți încrâncenați să ,,luptăm″ în viața asta, să acumulăm…să fim ,,cineva″ și perpetuăm un tipar al nemulțumirilor noastre. Uităm că ,,suntem fii de Dumnezeu″ și ne înverșunăm să căutăm soluții, emițând în univers toate frustrările noastre, când de fapt e atât de simplu… ,,cere și ți se va da″…trăiește în armonie cu universul și respectă Legile Divine.
M-ați învățat că nu e suficient să faci un masaj profesionist dacă nu ceri voie divinității și nu îi ceri har și îndrumare, astfel încât să lucrezi în binele suprem al pacientului, deoarece ,,vindecarea vine de la Dumnezeu″, noi nefiind decât o unealtă prin care se manifestă voința divină.
M-ați învățat și îndrumat să înțeleg aspectele energetice și cum să le folosesc pentru a ajuta oamenii sau pentru a curăța/crește beneficitatea locuințelor sau a bunurilor.
Pentru felul în care mi-ați schimbat viața,
Vă mulțumesc

Marian G

Vreme de 40 si ceva de ani l-am cautat pe Dumnezeu, aproape cu disperare. O disperare nascuta din frustrari, neimpiniri si temeri….. Cu atitudinea omului infrant asteptam un raspuns, un semn, o minune oricat de mica si de neinsemnata, insa aceasta refuza sa vina. Aproape obosisem de atata cautare, astfel incat ajunsesem sa frecventez biserica mai mult din obligatie obsteasca si nu pentru ca asa simteam si ma coplesea din ce in ce mai mult sentimentul de vina fata de altii, dar mai ales fata de mine. Da, …fata de mine…. . Woow…dar cine eram eu? Si am inceput sa caut cine sunt eu. Printr-un complex de imprejurari am intalnit o „familie” frumoasa, calda si prietenoasa, care m-a primit cu bratele deschise…Scoala de masaj Cristiana…, unde m-am format initial ca terapeut, ulterior, prin intermediul cursului de „igiena energetica”m-am descoperit pe mine si cine sunt eu cu adevarat. Aici L-am descoperit pe Dumnezeul pe care L-am cautat mereu….EL fusese dintotdeauna in mine si in inima mea, iar eu eram parte din EL. Aici am aflat ca totul este atat de simplu si frumos atunci cand ai credinta si te supui neconditionat Tatalui Divin si Legilor Divine si te indrepti pe drumul pe care DEJA l-ai ales si il cunosti cu mult inainte sa pasesti pe el. Multumesc „Cristiana”, multumesc dle. dr. Muresan pentru binele pe care il faceti noua tuturor!

Adriana G

Lipsa fricii si dragostea de neprevazut ce ma caracterizau, au fost inlocuite incetisor de altfel de IUBIRE. De cea pentru El, Care a devenit necunoscutul ce a inceput sa mi se de deschida si de sentimentul ca sunt intr-adevar parte din El. Iar energia mea pe care o consideram intotdeauna prea multa, si ezitam s-o folosesc,s-a transformat in FORTA , care nu e niciodata in exces, pentru ca din tot ce e mult poti impartasi cu cei de langa tine. Si am dat si am primit, Si asta m-a facut sa fiu fericita , si sa-mi regasesc voia buna. Astept cu drag urmatoarele cursuri, si folosesc vacanta pentru a pune in practica in fiecare zi tot ceea ce am invatat pana acum. E minunat sa fii curat,si atat de usor de realizat.

Maria P

După prima ședință de terapie cu Dr Cristian Mureșan, m-am descoperit pe mine, m-am simțit pentru prima data întreaga și conectata la tot ce înseamnă viata. Din momentul respectiv am început sa fiu o alta persoana, sa fiu eu cea adevărată. Dr Mureșan m-a ajutat sa-mi găsesc liniștea sufleteasca și echilibrul interior de care aveam nevoie. Cu ajutorul dansului am descoperit Lumina și am învățat cum sa o păstrez în viata mea, am învățat ca exista mai mult decât corp fizic, exista suflet, exista minte și ca tot timpul noi suntem singurii care alegem ce avem de invatat în viata, diferența dând-o receptivitatea noastră fata de noi, de Univers, de Lumina și de tot ceea ce ne înconjoară. Aștept cu nerăbdare sa învăț și sa descopăr lucruri noi cu ajutorul Dr Mureșan, care sa ma ajute sa mi îndeplinesc rolul pe care îl am în aceasta viata. Mulțumesc pentru ajutorul acordat!… Sunt profund recunoscătoare!

Elena D

Cursul pentru mine a fost ceva nou, necunoscut, ca atunci când primești un cadou la care nu te așteptai, dar pe care, atunci când îl desfaci, constați că e ceva foarte plăcut, util și ți se potrivește.

Intalnirea cu dvs. este o mare realizare, este o mare provocare, am invatat ca sunt un om bun, frumos, iubitor, recunoscător pentru tot ce ne oferă Creatorul.

Am învățat că trebuie, mai întâi, să mă iubesc pe mine, să-mi acord o atenție deosebită în ceea ce privește mentalul, să gândesc pozitiv, să mă rog și să am compasiune, iubire față de mine.

Divinitatea a favorizat întâlnirea mea cu dvs,, îi sunt recunoscătoare Ei și dvs. Vă mulțumesc pentru că m-ați deschis orizontul catre bucuria sufletului..

Doresc și mă rog ca Divinitatea să vă aibă în pază, să vă binecuvânteze, să duceți mai departe țelurile ce vi le-ați propus !

Voi practica ceea ce am învățat !

Mii de multumiri,

Camelia S

Terapie pentru suflet, terapie pentru trup, curatare, echilibrare, regenerare. Daca crezi ca esti mai mult decat corpul tau fizic, atunci Dr.Cristian Muresan este omul potrivit pentru tine, calm, zambitor, corect, bine documentat in cazul terapiilor alternative cat si bun cunoscator al medicinei alopate. Calauzit de catre el te vei redescoperi si vei stii sa te intorci la sursa, sa te vindeci de orice rana la orice nivel, astfel cu incredere vei gasi raspunsurile pe care le cauti si calea spre eliberarea ta ca fiinta complexa! Daca ar fi sa il descriu in doua cuvinte ar suna cam asa: lumina si intelepciune.
Iti multumim pentru ca existi!

Razvan C

A fost si este experienta care m-a schimbat in bine din toate punctele de vedere. La toate terapiile si cursurile urmate, am primit ajutor si toate informatiile de care aveam nevoie. Ca urmare, efectele au fost imediate, dar si pe termen lung, imbunatatindu-mi viata pe toate planurile. MULTUMESC!

Amelia R

In rapiditatea Universului, suntem prizonierii propriei noastre ingradiri, propriului nostru gand.
Cine sunt cu adevarat? Aceasta este oare realitatea mea? Scenariul meu de viata? Toate aceste intrebari, precum si multe altele isi au azi un raspuns pentru mine. Toate datorate faptului ca mi-am dorit aceasta redescoperire, ce a facut posibila intalnirea cu dr. Cristian Muresan.
In viata, toti avem momente grele, de intuneric, din care ai impresia ca nu poti iesi. Si totusi…”adevarul te va elibera!”. Dr Cristian Muresan asta face: te ajuta sa afli adevarul despre tine si despre lumea inconjuratoare vazuta si nevazuta, despre conjuncturile care te-au adus in acea situatie si astfel, te ajuta sa te eliberezi si sa iti vindeci mintea si trupul.
Intelegand de ce te afli intr-o anumita situatie, afland adevarul despre tine insuti si nu ceea ce credeai tu despre tine, asta este primul si cel mai important pas spre vindecare.
Prin sesiunile de terapie si urmand cursurile domnului dr. Cristian Muresan, ma redescopar si permit sufletului meu sa se exprime prin mine.
Multumesc!

Cristina Mirela B

Am avut ocazia să beneficiez de câteva ședințe de terapii cu dr. Cristian Mureșan cu rezultate foarte bune în problemele pe care le aveam (tensiuni în corpul fizic, probleme de atenție și concentrare, relaționarea cu partenera de viață, frica de nereușită, neîncredere etc.)
Feedback terapie: Raportul preț – calitate, foarte bun.

Ion B

Participarea mea la terapii și apoi la cursul de energetică a venit în urma multor întrebări pe care mi le-am pus cu privire la cauzele nevăzute și subtile a ceea ce se întâmplă cu/în viața noastră.
Am învățat și practicat aspecte legate de: conectarea la inteligența universală ce guvernează tot ceea ce este; curățarea energetică a mea și a pacienților mei de energiile cu vibrație joasă; dezlegarea de alte persoane cu scopul de a-mi reîntregi sufletul, acestea fiind doar aspectele de bază ale cursului.
Schimbarea survenită în cazul meu s-a manifestat prin modificarea percepției asupra oamenilor și a situațiilor de viață apărute; deprinderea de a mă observa, de a fi cu ,, ochii pe mine”- pe gânduri, cuvinte, acțiuni- ceea ce a dus la creșterea gradului de conștiență; eliberarea de frici ce au stat la baza suferințelor; asumarea și acceptarea a tot ce apare în fața mea; eliberarea de atașamente și judecată.
Ceea ce am învățat, simțit și trăit la acest curs mă va ajuta să fac alegeri asumate, înțelepte și în acord cu binele meu suprem.
Mulțumesc din suflet domnului doctor și tuturor colegilor.
Binecuvântați să fim cu toții!

Carmen Elena C

Cred ca intalnirea mea cu dr.Cristian Muresan nu a fost deloc intamplatoare, mi-am dat seama ca cineva de acolo de Sus voia ca noi sa ne intalnim.
M-a ajutat sa ma descopar pe mine, sa vorbesc cu interiorul meu si sa nu mai ignor cu nepasare semnalele pe care sufletul mi le dadea.
Sedintele de terapie m-au ajutat mult in perioade grele pentru mine.
Am simtit ca am eliberat emotii care stateau de fapt in subconstient si ma afectau  fara sa imi dau seama, am eliminat programe limitative  care ma imbolnaveau.
Ma invarteam intr-un cerc vicios, stiam ca ceva e in neregula cu trairile mele, aveam nelinisti, frici, teama si puneam o presiune inutila pe mine.

Dr.Cristian este omul de care ai nevoie atunci cand crezi ca totul lucreaza impotriva ta.

Ana R

Ana R

Faptul ca am urmat cursurile scolii de masaj si pe cele de abordari energetice a fost unul din cele mai inspirate si mai frumoase lucruri pe care le-am facut vreodata. Mi-au deschis o noua cale si o noua viziune asupra vietii, iar dl doctor s-a aflat acolo mereu 100% pentru a ma ajuta sa progresez, sa ma dezvolt ca fiinta umana perfect constienta de sine si, intr-un final, sa intru in contact cu Sinele meu Superior. Multumesc enorm pentru profesionalism, implicare si viziune, si mai mult, pentru ca ati facut parte din povestea mea!

Mihaela S

Mihaela S

Formular testimoniale