Ce este Theta Healing®?

Terapia Theta Healing®, dezvoltată de Vianna Stibal, este o modalitate de vindecare emoțională, mentală, fizică și spirituală prin care obții sănătate, bunăstare, fericire, liniște și echilibru, în viața ta, și are beneficii dovedite clinic, la nivel psihologic și fiziologic. Prin practica tehnicilor Theta Healing® te eliberezi de trecut, permiți transpunerea Realității în prezent și accesezi scopul și misiunea alese de sufletul tău.

Oricare ar fi dificultățile pe care le vezi în fața ta și oricare ar fi suferințele pe care le trăiești acum, o soluție simplă, eficientă, dar și rapidă, pentru a te liniști și pentru a te vindeca este Theta Healing®.

Cum acționează Terapia Theta Healing®?

Ea se adresează în special subconștientului nostru, responsabil pentru 90% din gândurile, emoțiile și acțiunile noastre din fiecare zi. Acesta este “pilotul automat’ care ne conduce viața, ne programează și ne construiește realitatea pe care o trăim fiecare dintre noi.

Terapia Theta Healing® este o tehnică dinamică de vindecare și dezvoltare personală ce îmbină meditația în starea Theta a minții, cu multiple aplicații practice precum:

 • schimbarea/reprogramarea gândurilor nesănătoase, limitative și vindecarea emoțiilor distructive asociate acestora.

De exemplu, convingerile că „Puterea distruge sau că puterea face rău” nu ar sprijini absolut pe nimeni în utilizarea potențialului său de realizare proprie, în călătoria sa prin această viață, ci din contră, ar genera pierderi de energie, lipsuri și blocaje. Prin Theta Healing® se schimbă permanent aceste convingeri negative, limitative, și toate aspectele trecutului care le mențin și se implementează convingeri și programe care deschid posibilitatea utilizării potențialului propriu la nivelul său întreg.

 • eliberarea fricilor și a temerilor;
 • vindecarea relațiilor cu ceilalți, dizolvând emoții negative precum resentimentele, furia, mânia, ura și regretele ce mențin starea conflictuală, lipsită de armonie, prin dezlegarea obligațiilor de raportare provenite din existențe trecute sau din prezent;
 • implementarea („download”) minții noastre cu sentimente divine ce susțin procesele de transformare dorite:

De exemplu, sunt persoane care nu au experimentat niciodată în existența curentă, sentimentele iertării și ale iubirii necondiționate din perspectivă divină, fără de care nu se pot „șterge” și rezolva impactările evenimentelor traumatice. Prin tehnica Theta Healing® descărcăm energia acestor sentimente de iertare și iubire în structurile mentale, emoționale ale persoanei respective, proces ce creează îmbunățiri pozitive, permanente, emoționale până la nivelul neuropeptidelor corpului nostru (transmițătorii chimici ai creierului pentru emoțiile noastre).

 • accesarea capacităților și resurselor infinite (mentale, emoționale, energetice, extrasenzoriale, ș.a.m.d) încă neexplorate ale subconștientului și supraconștientului și aplicarea lor în viața de zi cu zi – intuiție, creativitate, imaginație, precogniție, clarvedere, etc.

Ceea ce face toate acestea posibile este starea meditativă Theta a minții în care s-a dovedit că poți crea orice și îți poți schimba realitatea instantaneu. Starea Theta a minții accesată în tehnica Theta Healing® este o stare cerebrală de vindecare și regenerare, ce îți oferă accesul la capacitățile și resursele umane infinite, într-o manieră blândă și rapidă.

Theta Healing®, metoda pentru accesarea sufletului și a misiunii personale

Combinate cu curățările energetice – eliberarea programelor limitative prin Theta Healing® și descărcarea programelor și sentimentelor divine, dublate de schimbarea modului de întâmpinare și raportare la evenimentele din viața proprie – conduc treptat la creșterea gradului de conștiență (nivelul de acceptare și comunicare cu sufletul propriu) și implicit la accesarea sursei nelimitate a vieții, la supraconștientul Universal, la energia creatoare a tot ceea ce este, la forța supremă, la Divinitate, la Creator sau cum simți tu să îi spui.

Supraconștientul sau creierul Universal numit și energia creatoare a tot ceea ce este, reprezintă nivelul sufletului, unde este stocat potențialul infinit uman, nerelevat minții conștiente, ce odată accesat ne conduce către nivele mult mai înalte de evoluție și creștere personală în toate aspectele vieții.

Aduci astfel in viața ta resurse infinite, abilități și competențe neexplorate de tine până în prezent, cunoaștere de nedeprins în această lume, în acord perfect și deplin cu nevoile tale, cunoaștere dincolo de ce ar fi putut mintea ta conștientă să viseze vreodată ca fiind posibil, dar care face parte din ceea ce există deja în sufletul tău, cunoaștere în care sufletul tău a fost deja instruit ca să-și poată îndeplini misiunea pe Pământ.

De asemenea, deschiderea treptată în comunicare față de suflet și creșterea implicită a gradului de conștiență conduce treptat la creșterea nivelului de vibrație propriu spre cel de creație a sufletului nostru, aspect care conduce la îmbunătățirea și transformarea tuturor aspectelor vieții noastre și întâlnirea cu situații și persoane în aspecte de lumină, pace, armonie și iubire.

Schimbând programele din subconștient și vindecându-ți emoțiile îți schimbi viața.

Deblocând potențialul infinit din tine devii maestrul vieții tale.

Printre cele mai frecvente aspecte ale vieții care își găsesc rezolvarea prin tehnica Theta Healing® se numără:

 • tratarea depresiei, anxietății, atacurilor de panică, managementul stresului, eliminarea fricilor și a fobiilor;
 • vindecarea a diferite boli și afecțiuni fizice;
 • vindecarea relațiilor familiale, a raporturilor parinți-copii, a aspectelor de identitate sexuală care afectează relațiile dintre persoane, îmbunătățirea relațiilor de cuplu, vindecarea relațiilor din trecut sau prezent și găsirea sufletului pereche;
 • renunțarea la anumite dependențe precum fumatul, și eliminarea kilogramelor in plus
 • rezolvarea aspectelor de pierdere energetică și financiară;
 • dezvoltarea personală și profesională, îmbunătățirea încrederii în sine, a stimei de sine, a ușurinței de interacțiune în public;
 • dezvoltarea spirituală prin conectare cu Sinele/Sufletul/Divinitatea, descoperirea scopului vieții, purificarea și echilibrarea energetică.