Omul este corp, suflet și Sine Divin (aspecte divine); legăturile dintre corpul fizic și aspectele divine ale omului sunt asigurate de corpurile subtile, obișnuit în număr de șapte.

Masajul se adresează corpului fizic și primului corp subtil, energeticului, care este strâns corelat cu corpul fizic. Prin masaj se pot doar elibera manifestările de exprimare a proceselor profunde din noi.

Manifestările (echilibre, dezechilibre, disfuncționalități, afecțiuni, etc) din corpul fizic sunt aspecte de expresie/exprimare a stării de funcționalitate/nonfuncționalitate a corpurilor subtile – care sunt sedii ale emoționalului, ale proceselor mentale și, de fapt, ele mediază întreaga noastră relaționare cu aspectele noastre divine.

Corpurile subtile, numite și energetice, poartă toată istoria noastră de realizări și nerealizări de relaționare în acord cu ființa divină; în ele se regăsesc programele limitative ale subconștientului, suita de răni așa zise emoționale, tiparele de raportare la ființe și lucruri, ansamblul de credințe cu valoare de adevăr, memoriile și efectele traumelor din fizic, – care toate ne determină, în mod automat și obligatoriu, să avem un anumit tip de răspuns la ce este în jurul nostru; se poate spune că reacționăm la cei din jur în baza a ceea ce se află în corpurile noastre subtile, aspecte care țin de subconștient; chiar mai mult, toate acestea ne atrag și ne determină evenimentele vieții, având o pondere de determinare de 90%, față de mentalul conștient, care deține doar 10% din forța de determinare a evenimentelor.

Interacțiunea energetică dintre oameni are la bază funcționalul/disfuncționalul corpurilor subtile și aspectele de ascendență energetică (dominare/dominat); o persoană dominată energetic va prelua cu ușurință stările (și cele numite bune și cele de încărcătură așa zis negativă) de la cel care o domină, și va rămâne încărcată cu ele, pe când persoana dominantă energetic este descărcată, ușurată de ele; iar acest lucru se produce de cele mai multe ori în mod inconștient. Aceste aspecte se petrec atât în masaj cât și în relaționările din viața de zi cu zi.

Pentru orice terapeut cunoașterea aspectelor de transfer energetic este esențială, în special din perspectiva responsabilității în raport cu pacienții săi, având în vedere că poate prelua și transfera aceste aspecte între pacienți, dar și din perspectiva unei abordări optime rezolvative.

Cursul de Igienă Energetică se adresează tuturor terapeuților dar și persoanelor care doresc să deprindă gestionarea aspectelor energetico-spirituale de funcționare a ființei umane.

Structurat în 7 module de bază, desfășurate sâmbătă în locația Școlii de Masaj Cristiana, din două în două săptămâni, cu posibilități de continuare la nivel avansat, acest curs vizează:

   • cunoașterea aspectelor de structură și funcționare energetică
   • îndepărtarea obstacolelor care stau între noi și ființa noastră divină (aspecte de curățări și dezlegări)
   • recuperarea puterii divine proprii, necesară oricărei abordări energetice
   • deprinderea modalităților de optimizare energetică, proprii, ale pacienților, a spațiilor de muncă și locuit
   • deprinderea aspectelor de terapie energetică integrală, toate prin intermediul Sinelui Divin.

Program

INSCRIERE ONLINE

 

  6. Pregătire în masaj  7. Modalități de plată