Misiune

Misiune

De când mă știu, am o pasiune de a înțelege viul, de a găsi căi pentru a evolua în tot ce ține de ființa noastră umană. Această dorință nestăvilită mi-a purtat pașii pe drumuri convenționale, medicină și religie, dar și pe unele mai puțin umblate până atunci ca shamanism și Theta Healing.
În fiecare zi descopăr și continui să învăț lucruri noi pe care le pun la dispoziția pacienților și elevilor mei.
Timpul meu se împarte între terapii/curățări energetice de persoane, locuri, obiecte, schimbări de paradigme vechi - și grupele de elevi la care predau pe aceste teme la școala mea din București.
Fac asta cu drag și cu dedicație pentru toți și pentru fiecare în parte, în sensul de a-i ajuta în ușurarea bagajelor emoționale. Sunt trăiri care ne afectează generând stări de letargie, boli fizice (care în unele cazuri nu pot fi justificate medical) și care ne împiedică să ne atingem potențialul sufletului nostru în această viață.
Cred din adâncul sufletului că fiecare ființă umană are libertatea de a alege să fie fericită, liberă să traiască și să se manifeste în natura sa de suflet. Simt că e menirea mea din aceasta viață sa-i ajut pe alții să-și găsească drumul spre Sinele lor Divin, să-și mențină curățenia energetică și să-și activeze creația în Lumină.

ADEVĂRUL NE CĂLĂUZEȘTE - ADEVĂRUL NE ELIBEREAZĂ !

Dr Cristian Muresan

Ultimele articole