Despre mine

Dr Cristian Muresan

Bine ai venit

Cine sunt eu

Experienţa mea în masaj a debutat în 1984 cu elemente de presopunctură, şi reflexoterapia în 1992. Facultatea de Medicină Umană, absolvită în 1992 la Cluj Napoca, m-a ajutat să dobândesc o bază de înțelegere a funcționării mecanice a corpului uman.
Nevoia de înțelegere a dinamicii viului uman, a mecanismelor de generare a bolilor și a celor de vindecare, precum și a aspectelor legate de suflet și existență eternă – m-au îndreptat către studii de medicină alternativă, osteopatie, fitoterapie, teologie, șamanism și Theta Healing, care toate au adăugat elemente de abordare și cuprindere a viului uman și ale vieții.

Experiențele trăite în lucrul asupra mea prin Theta Healing m-au condus sa accesez cunoașterea atinsă în existențele anterioare, precum și cunoștințele și pregătirea sufletului meu, pe care le aplic în prezent în terapiile pe care le efectuez, precum și în cursurile de energetică pe care le susțin.
Am obținut diploma de Tehnician Maseur în 2011. Baza medicală solidă, creativitatea și noul primit prin inspirație și intuiție m-au condus să înființez în 2012 – Școala de Masaj Cristiana, cotată în prezent la cele mai înalte standarde în domeniu. Schema de abordare terapeutică integrală în care lucrez, şi care se predă în școală, am descoperit-o intuitiv în practica terapeutică.
În 2016 am introdus în premieră în România – Masajul Fascial – masaj de o inegalabilă eficiență terapeutică – și în care s-au format până în prezent 8 generații de terapeuți.

În prezent susțin cursuri de Masaj Terapeutic, Energetică și Masaj Fascial și, de asemenea, efectuez terapii fasciale și energetice – axate pe eliberarea tensiunilor blocante, curățarea aspectelor de parazitare energetică a persoanelor, bunurilor și locuințelor, eliberarea programelor subconștiente limitative.