CURĂȚAREA CASEI – ASPECT ESENȚIAL PENTRU VIAȚA TA!

De armonia spațiului în care locuim sau ne desfășurăm activitatea depinde o mare parte din echilibrul nostru interior.

Pe de altă parte, de starea noastră interioară depinde și curățenia energetică a spațiului – răscolirile noastre interioare ne afectează casa, oriunde ne-am afla, pe când starea noastră de bine păstrează casa curată energetic.

În funcție de vechimea ei, a evenimentelor petrecute în ea, a nivelului vibrațional al proprietarilor curenți sau ai celor anteriori, a nivelului vibrațional al celor care locuiesc în ea, dar și a istoricului locului pe care este amplasată casa – o locuință sau un spațiu sunt mai mult sau mai puțin încărcate cu energii-stări de vibrație joasă. E de menționat că nici o casă nouă nu este scutită de aceste afectări.

O casă cu vechii proprietari violenți și certăreți va avea imprimate în ea programe de sugestie subconștientă pentru noii locatari; emoțiile trăite de antecesori se impregnează în ea și acționează continuu; o casă în care a avut loc o crimă păstrează violența, intensitatea și tristețea evenimentului, aspecte care pot fixa și sufletul defunctului în locul respectiv; sufletele soldaților căzuți în lupte pot rămâne atașate de locurile respective și vor deranja locuitorii unor case construite ulterior acolo. Cu cât e mai multă istoria acumulată (loc și locuință) cu atât mai mare și mai complexă e influența asupra locatarilor.

֎

Petrecem în casa noastră aproximativ 1/3 din viață, și care cuprinde și acea parte în care corpul se regenerează prin somn – și de aceea e foarte important ca să avem parte în acest timp de:
– Descărcarea energiilor uzate de peste zi;
– Calm, liniște și pace;
– Confort și bună-dispoziție;
– Odihnă și regenerare;
– Susținere pozitivă în sensul bunăstării și abundenței;
– Deplinătate în toate aspectele vieții petrecute aici.
Toate aceste aspecte pot fi implementate după curățarea aspectelor blocante prezente în casă.

֎

Casa noastră are nevoie de curățare energetică dacă:
– Ne simțim obosiți oricât am dormi; avem coșmaruri repetate;
– Avem în ea senzații de pierdere de energie, eventual însoțite de poftă crescută de mâncare;
– Ne simțim cuprinși în ea de stări de neliniște, agitație, nervozitate, frică;
– Avem senzații de rece sau curent fără cauze explicabile fizic;
– Înregistrăm senzații de atingere fără nici o prezență vizibilă;
– Avem impresia trecerii unor umbre fugitive;
– Percepem imagini ale prezenței unor ființe umane sau ne-umane, a căror apariție este inexplicabilă;
– Se produc zgomote, pocnete, scârțâit, la nivelul mobilierului, parchetului, ușilor, fără ca acestea să fie mișcate de ceva;
– Se produc căderi de obiecte fără cauze explicabile;
– Apar mirosuri grele sau ciudate fără motiv;
– Devin prezente aspecte telurice (gândaci, furnici, viermișori, insecte cu aripi, rozătoare, etc).

֎

Curățarea casei se face optim cu Lumină Divină, pe baza înălțării la nivelul vibrației de curățare și a precizării aspectelor de curățat. Ea se face în condițiile prezenței fizice la locul respectiv sau prin acționare de la distanță. De asemenea este important să fie efectuate curățările energetice ale locatarilor, fără de care se pot reactiva aspectele blocante energetic.

Este esențială identificarea tuturor aspectelor energetice blocante prezente în casă. Precizarea lor în cadrul curățărilor energetice face posibilă eliberarea lor. Divinul răspunde rugăciunilor noastre precizate specific, în condițiile în care ele se încadrează în necesitatea noastră – curățenia energetică a casei și a noastră fiind aspecte de bun simț în acest sens.

Curățările făcute fără identificare și precizare, și fără accesarea vibrațiilor înalte de lumină, folosind ritualuri diverse, simboluri, semne și substanțe de purificare (tămâie, smirnă, etc) – nu au șanse de reușită, ele nu fac decât să „amorțească spiritele” temporar, fără să rezolve problemele de fond.

Curățarea casei schimbă complet în bine modul în care se desfășoară viața noastră și ne oferă un suport activ pentru restul timpului petrecut.
Este recomandat a fi făcută periodic sau ori de câte ori este identificată această necesitate!