Deși neplăcute, aceste aspecte urmăresc să ne conștientizeze asupra realităților din jurul nostru, asupra alegerilor făcute de-a lungul existențelor noastre care ne-au condus la concluzii și poziționări eronate față de situații și persoane, și care ne afectează calitatea vieții din prezent.

Din respect și considerație pentru cititori, și de asemenea, din dorința de a nu deranja considerentele culturale personale, nu expun în detaliu, în materialul de față, aspectele și formele de viață de parazitare din subtil, ele fiind expuse doritorilor în cadrul terapiilor individuale abordate.

Ceea ce e de subliniat e că aceste forme vii de parazitare subtilă ne afectează integritatea energetico-informațională și au repercursiuni asupra aspectelor noastre de manifestare psiho-emoționale și asupra corpului fizic – ele manifestându-se prin oboseală, agitație, nervozitate/iritabilitate, insomnii, coșmaruri, uneori somnambulism, uneori atacuri de panică, schimbări bruște de stări, de decizii, de preferințe, uneori aspecte de personalitate dublă sau multiplă, frică, angoasă, senzația de prezențe invizibile, aspecte de nevroză și mergând până la manifestări psihosomatice, junghiuri, dureri persistente, tensionări/contracturări și chiar determinarea și menținerea îmbolnăvirilor organelor.

E de subliniat că orice aspect de tensionare al corpului are forme vii de parazitare subtilă asociate, justificând combinarea aspectelor de curățare energetică cu masajul.

De asemenea formele vii de parazitare subtilă pot fi prezente în spațiile noastre de locuit sau de muncă, pe obiectele noastre de uz personal (bijuterii, tablouri, mașini, etc) determinând unele dintre efectele de mai sus, și afectând calitatea vieții de acasă sau activitatea noastră lucrativă.

Rezolvarea aspectelor mai sus menționate se face prin ședințe de curățare energetică a persoanelor, caselor, birourilor și obiectelor personale.