Abordari energetice

Abordari energetice

Ochii fizici văd modificat și foarte puțin (aprox.7%) din tot ceea ce există în jurul nostru.
Totul este viu, însuflețit, are vibrație, informație și energie.
Totul se mișcă în acord cu alegerile noastre, poziționarea noastră vibrațională ne face să întâlnim vibraționalul echivalent.

Abordările energetice urmăresc să conducă la eliberarea de:

 • încărcăturile de vibrație joasă, produse de noi sau/și preluate de la ceilalți;
 • energiile reziduale, uzate, blocate în țesuturi și nedescărcate din corp;
 • forme de parazitare energetică care blochează corpurile umane în funcționarea lor armonioasă, conducând la agitație și insomnii, pierderi de energie/oboseală, dezechilibre și îmbolnăviri;
 • forme de parazitare energetică existente în locuințe și care afectează calitatea vieții noastre petrecute în spațiile de locuit și birouri;
 • formele de încărcătură de vibrație joasă din lucrurile primite sau achiziționate.

De asemenea, abordările energetice pot rezolva:

 • aspectele de discontinuități în corpurile subtile – survenite în urma rănilor de diverse

feluri din această existență sau din alte existențe – aspecte care creează sensibilități și care pot afecta buna funcționare în prezent a organelor și sistemelor corpului;

 • efectele secundare post-anestezie generală (slăbiciune, oboseală, aspecte de pierdere a sentimentului de identititate, etc.).

Totodată, prin abordările energetice se poate realiza:

 • schimbarea funcționării noastre în baza programelor limitative (eșec, pierdere, suferință, greșeală, vină, etc.), prin eliminarea lor și implementarea programelor de funcționare liberă, neîngrădită;
 • identificarea scopului și a misiunii personale pentru această existență, creșterea nivelului de conștiență și a nivelului vibrațional.
Cursuri

Energetica Vieții – Lucrul cu Sinele Divin

Omul este corp, suflet și Sine Divin (aspecte divine); legăturile dintre corpul fizic și aspectele divine ale omului sunt asigurate de corpurile subtile, obișnuit în număr de șapte.

Masajul se adresează corpului fizic și primului corp subtil, energeticului, care este strâns corelat cu corpul fizic. Prin masaj se pot doar elibera manifestările de exprimare a proceselor profunde din noi.

Manifestările (echilibre, dezechilibre, disfuncționalități, afecțiuni, etc) din corpul fizic sunt aspecte de expresie/exprimare a stării de funcționalitate/nonfuncționalitate a corpurilor subtile – care sunt sedii ale emoționalului, ale proceselor mentale și, de fapt, ele mediază întreaga noastră relaționare cu aspectele noastre divine.

Corpurile subtile, numite și energetice, poartă toată istoria noastră de realizări și nerealizări de relaționare în acord cu ființa divină; în ele se regăsesc programele limitative ale subconștientului, suita de răni așa zise emoționale, tiparele de raportare la ființe și lucruri, ansamblul de credințe cu valoare de adevăr, memoriile și efectele traumelor din fizic, – care toate ne determină, în mod automat și obligatoriu, să avem un anumit tip de răspuns la ce este în jurul nostru; se poate spune că reacționăm la cei din jur în baza a ceea ce se află în corpurile noastre subtile, aspecte care țin de subconștient; chiar mai mult, toate acestea ne atrag și ne determină evenimentele vieții, având o pondere de determinare de 90%, față de mentalul conștient, care deține doar 10% din forța de determinare a evenimentelor.

Interacțiunea energetică dintre oameni are la bază funcționalul/disfuncționalul corpurilor subtile și aspectele de ascendență energetică (dominare/dominat); o persoană dominată energetic va prelua cu ușurință stările (și cele numite bune și cele de încărcătură așa zis negativă) de la cel care o domină, și va rămâne încărcată cu ele, pe când persoana dominantă energetic este descărcată, ușurată de ele; iar acest lucru se produce de cele mai multe ori în mod inconștient. Aceste aspecte se petrec atât în masaj cât și în relaționările din viața de zi cu zi.

Pentru orice terapeut cunoașterea aspectelor de transfer energetic este esențială, în special din perspectiva responsabilității în raport cu pacienții săi, având în vedere că poate prelua și transfera aceste aspecte între pacienți, dar și din perspectiva unei abordări optime rezolvative.

Cursul Energetica Vieții – Lucrul cu Sinele Divin se adresează tuturor persoanelor care doresc să deprindă gestionarea aspectelor energetico-spirituale de funcționare a ființei umane.

Structurat în 7 module de bază, desfășurate sâmbătă în locația Școlii de Masaj Cristiana, din două în două săptămâni, cu posibilități de continuare la nivel avansat, acest curs vizează deprinderea cunoștințelor teoretice și practice legate de:

   • Corpul fizic, corpurile subtile, suflet și Sine
   • Scopul și misiunea Sufletului pe Pământ
   • Puterea-forță (demonică) versus putere Divină
   • Înțelegerea și înlăturarea formelor de legare (blesteme, vrăji, ritualuri, pacturi, jurăminte, etc)
   • Curățarea energetică a metalelor grele (aluminiu, mercur, etc), a agenților infecțioși (bacterii, viruși, etc), a informațiilor virale
   • Curățarea energetică a caselor și terenurilor
   • Curățarea și Ecranarea dispozitivelor electromagnetice (tel mobile, computere, tablete, routere, etc)
   • Protecția față de radiațiile mediului
   • Transformarea raportărilor relaționale din familie și societate
   • Eliberarea de tiparele conștientului colectiv, vindecarea rănilor emoționale
   • Accesarea conștiinței de Sine, crearea universului de lumină personal

Program

INSCRIERE ONLINE

  6. Pregătire în masaj  7. Modalități de plată